EEN WORKSPACE VAN KOPWERK

We creëren ruimtes die mensen in staat stellen om effectiever te communiceren en samen te werken, zodat bedrijfsprocessen stroomlijnen om daarmee verhoogde prestaties te leveren en de bijbehorende kosten te verminderen. Onze oplossingen combineren de fysieke ruimte met meubels en werkruimte technologie om de manier waarop uw organisatie functioneert te verbeteren. Daarmee creëren we ook omgevingen die het welzijn van de werkplek benadrukken, die uw merkwaarden uitdrukken en die uw mensen motiveren en inspireren.

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH

On the back cover of their final issue was a photograph of an early morning country road, the kind you might find yourself hitchhiking on if you were so adventurous. Beneath it were the words: “Stay Hungry. Stay Foolish.” It was their farewell message as they signed off. Stay Hungry. Stay Foolish. And I have always wished that for myself. And now, as you graduate to begin anew, I wish that for you. Stay Hungry. Stay Foolish. -Steve Jobs-

TALENT AANTREKKEN, TALENT VASTHOUDEN

Speelse werkruimten niet langer alleen maar voorbehouden aan een paar ‘buitenbeentjes ondernemers’ of ‘trendy tech bedrijven’. Ook in jullie organisatie zal het niet alleen nieuw inspiratie brengen maar het verbindt de verschillende generaties met elkaar, brengt kennisborging op gang, enz. We zette alle voordelen graag met je op een rijtje! Verzamel jij de mensen dan doen wij de presentatie. Als jullie de koffie hebben, trakteren wij de appeltaart.

CORPORATE PLAYGROUNDS

Ruimte bieden aan creativiteit zorgt ervoor dat innovatieve ideeën ook daadwerkelijk gerealiseerd worden

STUDIO KOPWERK

Studio Kopwerk maakt zich sterk voor een andere manier van werken. Een die hand in hand gaat met de huidige ontwikkelingen van techniek en mens of zelfs soms al een pasje vooruit is. We helpen je een brug te slaan naar de toekomst. Zowel fysiek als in cultuur. We geloven in mensen en hun mogelijkheden als zij weer zelf van hun gezamenlijke denkkracht gebruik mogen maken. We jagen dit vuurtje ook graag bij jullie organisatie aan.