GER VAN DRUNEN -spelverlegger-

Gelooft in de kracht van Start-Up’s. Geniet van de intensiteit die deze fase kenmerkt en vindt dat deze in iedere organisatie steevast terug te vinden is. En ook al lijkt dat op dit moment misschien nog ver weg, ook in jullie organisatie. We sporen het niet alleen met samen met je op maar maken de energie, creativiteit en daadkracht ook weer vrij voorhanden. Jullie organisatie (opnieuw) een ondernemende koploper laten zijn, dat is waar ik voor ga. Een gemeenschappelijke expeditie die zowel de groei van de mensen als die van de organisatie versneld. Studio KOPWERK lost creatieve aderverkalking op door ondernemerschap én plezier op de werkvloer (terug) te brengen. Met een unieke verbinding van expertise in innovatie, psychologie, spelen, ondernemend organiseren en design scheppen wij ruimte(’s) voor frisse ideeën en inspiratie op de werkplek. Werkomgevingen met een functionele twist. Ruimte’s die mensen enthousiasmeren, onderling verbinden en inspireren tot innovatiekracht en duurzame resultaten. Een werkomgeving die aansluit op de competenties en skills van de 21ste eeuw.

FRED VAN WIJK -spelmaker-

Het portfolio van Fred kent ondertussen een aanzienlijk aantal uiteenlopende projecten en ontwerpen. Hoe divers ook, allen zijn verbonden door de verrassing die de oplossingen kenmerkt. Daarmee onderscheidt het design zich van andere. Niet alleen de vraag van de klant maar juist de oplossing van het probleem staat centraal. Daarmee gaat het mee(R)denken van Fred verder dan een pennenstreek.

FIBI O'NATCHI -spelbedenker-

Nu nog op de achtergrond actief maar niet minder invloedrijk op onze filosofie en grondslagen. Decenia lang ervaren op het ontwikkelen van de speel- en leeromgeving voor de volgende generatie. Zij kan daarmee haar ervaring om te zetten naar het moderne mensbeeld en passende oplossingen voor nieuwe vraagstukken bedenken.