meewerkers

DE SPELLEIDERS: IDEE & CONCEPT

“Kijken wordt zien, luisteren wordt horen” Wij geloven dat een boodschap pas écht overkomt, als er iets gebeurt van mens tot mens. Als de geest geprikkeld raakt, dingen even opgeschud worden, het soms zelfs even schuurt. Want van zielloos papier is nog nooit een boodschap duidelijker geworden.Wij zetten onze creativiteit in om die prikkels te veroorzaken. Dat doen we op alle mogelijke manieren: enerzijds met verrassende ideeën en spannende concepten, anderzijds door ook de uitvoering voor onze rekening te nemen. En geloof ons: dan gebeurt er wat, van mens tot mens! Kijken wordt dan zien, luisteren wordt horen. En de boodschap komt daadwerkelijk tussen de oren. Of beter nog: in het hart.

DE SPELLINGSCHECKERS: AEFFORT

Arbeid- & organisatiepsychologen. Aeffort werkt voor mensen en bedrijven die voorbereid willen zijn op de toekomst en serieus willen werken aan actieve, doelgerichte en betrokken medewerkers en teams. Zij zijn meewerkers op het moment dat zowel individuele als team competentie- en ontwikkelingsvraagstukken een belangrijke rol gaan spelen.

BOOMHUT.NL

Anders dan de naam doet vermoeden bouwen ze veel meer dan boomhutten. Tuurlijk, een mooie, degelijke en vooral kwalitatief hoogwaardige boomhut bouwen kunnen zij als de beste maar ook voor andere unieke buitenverblijven als tuinkamers en ecolodges draaien ze de hand niet om. Speeltuinen of -toestellen en meubelen? Ja, ook hiervoor hebben ze de creativiteit én vakmanschap in huis.