Spelen met Toekomstwaarde

Geplaatst
05okt2017

Innoveren met Corporate Playgrounds naar een

Van 13.30 tot 16.30

bij LAB.073

Orthen 63, 5231 XP 's-Hertogenbosch

Vrije toegang

Studio Kopwerk i.s.m. PA productions

Innovatief werken op speels ingerichte werkplekken.

We kennen het van de "trendy" organisaties. Is het voorbehouden aan een paar buitenbeentjes of liggen er in jouw organisatie verrassende kansen?

Dat bedrijven vaak aan creatieve aderverkalking leiden is niets nieuws. Een richtpunt op efficiency heeft alle ruimte tot originaliteit de poort uit gemanaged. Dat resulteert vaak in een onbeweeglijkheid van mens en organisatie.

Aan de andere kant zijn er ook de nieuwe Koplopers die zich aldoor schijnbaar met speels gemak aanpassen aan veranderende omstandigheden, talentmagneten zijn en schijnbaar moeiteloos de generatie Millennials inpassen. Welke sterke overeenkomsten hebben deze Koplopers?

Is deze vindingrijkheid en het vermogen tot adaptatie ook in jullie bedrijf verborgen? Wat kun je doen om die vindingrijkheid weer vrij te maken?! Spelenderwijs leren we veel. Als professional lijkt het een doelloze activiteit en beperkt de organisatie ons in de ruimte en het vermogen om nuttig te spelen. Alsof spelen niet productief is. En dat terwijl de geschiedenis ons leert dat de beste idee├źn ontstaan zijn tijdens speelse momenten!

De verrassende verbinding van werkplek naar speelplek: een lichtvoetige stap met toekomstwaarde. We beloven je Fun, inspiratie en kennis!

Wat neemt u mee?

  • wat de toegevoegde waarde is van de ideale werkplek voor medewerkers en de organisatie als geheel;
  • hoe u de inrichting van de werkomgeving goed laat aansluiten op de corporate identity en de kernwaarden van uw organisatie;
  • wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van innovatieve werkplekinrichting;
  • uit welke verschillende bouwstenen de ideale werkplek bestaat;
  • Wat is de invloed van cultuur op het implementeren van nieuwe werkplekken.

Er zijn 20 plaatsen beschikbaar.

Registreer voor dit evenement

Voer hieronder uw gegevens in

Aantal plaatsen

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...